DIT BEN IK!!

Ik ben Tessa Mol, lifestyle fotograaf uit Delft. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Onno en moeder van 2 kanjers van kids Joni en Felix.
Ik ben een bezige bij, creatief, betrokken en ondernemend. Ik heb nooit genoeg uur in een dag om te kunnen doen wat ik wil doen. Zowel zakelijk als persoonlijk zijn mijn to do lijstjes nooit af en mijn hoofd vol leuke ideeën.
Vol overgave ben ik in september 2021 gedoken in het fulltime-ondernemerschap en ik geniet elke keer van de shoot die ik mag doen. De waardevolle herinneringen die ik kan vastleggen voor een gezin, de dierbare momentjes tijdens een newbornshoot, de visie van een bedrijf vangen op beeld of een prachtige bruiloft fotograferen met alle oog voor detail. Ik word enorm gelukkig van het ontmoeten en leren kennen van mensen en het is geweldig dat ik dit allemaal kan combineren.

Naast mijn werk reis ik heel erg graag en geeft dit mij en mijn gezin het ultieme gevoel van vrijheid.
Ik geef graag al mijn energie aan leuke dingen met mijn gezin, vriendinnen en familie, maar heb als extraverte introvert ook zeker behoefte aan oplaadmomenten, en dat doe ik graag thuis. Lekker op de bank met een deken, netflix of boek , ik schrijf graag het een en ander van me af en ik hou van thee met melk-chocolade. Het strand is mijn andere happy place waar ik graag wandel of nog liever in het zonnetje geniet van de zee en het zand tussen de voeten.

Ik heb een kleine haat-liefde verhouding met tijd en dat is uiteindelijk dé voornaamste reden dat ik fotografeer. Alle kleine momenten wil ik vastleggen, want de tijd komt niet meer terug. En dat is soms gewoon heel erg jammer. Met de beelden die ik maak hoop ik de liefde en het gevoel zo mooi vast te leggen dat er nu van genoten wordt en dat het later nog eens terug gevoeld kan worden.

CAPTURE THE MOMENT