TROUWFOTOGRAFIE

Jullie dag, dé dag geheel in het teken van jullie liefde en geluk. Het is zover en er staat 1 ding voorop, jullie mogen volledig genieten, stralen en elk moment opgaan in het gevoel van de dag.
Ik zie het als mijn missie om op jullie dag het verhaal geheel vast te leggen in beeld, met oog voor detail, gestolen momenten, en natuurlijk vooral jullie liefde en dat van de mensen om jullie heen. Met mijn creatieve brein ben ik altijd op zoek naar de perfecte invalshoek om jullie momenten in op een documentaire wijze in beeld te brengen zodat je als alles voorbij is nog enorm lang kan nagenieten van alles wat die dag zo speciaal voor jullie heeft gemaakt.

Het is een feest om vanaf de kennismaking tot het afleveren van de mooie reportage betrokken te zijn bij jullie dag en ik geniet van elke moment als ik tussen jullie, jullie lieve vrienden en familie, zo onzichtbaar mogelijk aanwezig ben en volledig mijn ding doe zodat jullie prachtige herinneringen van deze dag nog lang tastbaar zullen zijn.

Pakket vanaf 6 uur te boeken                                             € 990,–

Wat ontvang je van mij:
– 1 kennismakings-  en 1 detail gesprek kort voor jullie grote dag.
– Aanwezigheid op de gewenste uren ( aansluitend )
– Minimaal 250 foto’s bewerkt naar mijn sprankelende en kenmerkende visie
– Online preview binnen 1 week van ca. 50 foto’s
– Een after-talk en bezichtiging waarbij we samen de mooie beelden bekijken.
– Mini album 15×15 24 pagina’s met jullie top 50 foto’s

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op! klik hier