WERKWIJZE

Als gezin samen lol hebben, liefde delen, mooie gesprekjes voeren, knuffelen, op avontuur en ontdekking en genieten van het bij elkaar zijn, zo zijn jullie op je mooist.
Als liefdeskoppel door mooie momenten te delen, puur naar elkaar te kijken en te zijn bij en met elkaar, vol warmte en stralend met een hart vol liefde.
Als pril gezin vol geluk met jullie wondertje in jullie armen, stil staan bij jullie samen zijn, de liefde en het groeien van je hart, het leven van dit moment omarmen en alle dierbare momenten vastleggen.

Door middel van kleine spelletjes en voorzetjes tot gesprekstof en wat aansturing blijft de sfeer tijdens ons samenzijn heel erg ongedwongen en ontspannen en voelt echt als een uitje samen en ik leg alles vast. Op deze manier krijg je prachtige beelden waar jullie een warm gevoel van zullen krijgen en een grote lach op het gezicht. Helemaal zoals jullie nu zijn en dat is zo bijzonder, want dit “nu” komt nooit meer terug… morgen is weer anders. Voorafgaande aan onze afspraak krijg je van mij een uitgebreide informatie-mail met allerlei tips, tricks, kleding advies e.d. zodat we samen goed voorbereid aan de slag gaan en jullie alles los kunnen laten en kunnen genieten van deze mooie ervaring met elkaar. De shoot, de momenten, de beelden, het gevoel, samen maakt het een plaatje compleet.